Vejrguderne fik i weekenden udsat DS3 Cup for lidt af hvert, og over to heats i henholdsvis regnvejr og bagende sol, fik Jacob Sevel atter sat en tyk streg under, at han lige pt er den mest formstærke kører i DS3 Cup 2021.

2019-sølvvinderen blev til gengæld presset undervejs af seriens nye, unge garde, hvor Anton Bergström, Magnus Taulborg og Kevin Brandsborg alle bød godt ind undervejs. Magnus Taulborg tog sig af kvalifikationen og startede første heat fra pole position, hvor det også et godt stykke hen ad vejen lykkedes Taulborg at komme afsted.

Magnus Taulborg kom bedst fra start i regnen i søndagens første heat, men kom hurtigt under pres fra Jacob Sevel. Foto: Boxengasse

Jacob Sevel fik samtidigt en superstart fra tredje position efter han havde satset lidt forkert i kvalifikationen lørdag. Starten bragte indledningsvist Sevel op som toer, inden han efter et par omgange i regnvejret kunne dykke indenom Taulborg for enden af Jyllandsringens langside. Siden så Sevel sig ikke tilbage, mens Taulborg endte i en god og underholdende duel med Anton Bergström om andenpladsen.

Den endte svenskeren med at tage, mens Taulborg endte som treer.

Nyt vejr, nye udfordringer

Søndag eftermiddag bød på weekendens sidste heat og på en ganske anden og mere varm scene, idet sommervarmen gjorde comeback. Og igen blev en god start for CMD Motorsports to gul/sorte racere med Jacob Sevel og Nicolai Jensen afgørende. Den jyske duo bragte sig hurtigt i spids, og mens Sevel fik bygget fundamentet til sæsonens fjerde heatsejr, så blev Jensen indhentet.

I stedet opstod der en ny duel mellem de unge løver om andenpladsen, og her trak Kevin Brandsborg i sidste ende det længste stik, da han formåede at forsvare sig mod Anton Bergströms gentagne forsøg på den afgørende overhaling.

Kevin Brandsborg fik en god fight med Anton Bergström, og endte også med at tage andenpladsen i finaleheatet. Foto: Boxengasse

Weekendens resultat betyder at Jacob Sevel fører med 100 point foran Anton Bergström med 71, Kevin Brandsborg med 70 og Magnus Taulborg med 65. Nicolaj Jensen er femmer med 53, mens Niklas Abrahamsen og Nicolai Jonas deler sjettepladsen med 44, og Knut Knudsen er syver med 25 point.

Knut Knudsen var denne weekends tilbagekomne kører. Vi håber, at rejserestriktionerne bliver lettere, så der næste gang er flere biler på gridden. Foto: Boxengasse

Nu venter en længere sommerpause for DS3 Cup, som er tilbage i forbindelse med Grand Prix Danmark den 20-22. august på Jyllandsringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *