DS3 Cuppen er så småt ved at vende tilbage til sin vante form efter en coronapræget sæsonstart. I den kommende weekend er feltet tilbage fra sommerpausen, og det bliver for første gang siden corona med finsk deltagelse, når Jaako Louhi og Linda Vekka er tilbage på startgridden. Ligeledes er norske Jan Henning Kleiv også klar til at gøre sit første indhop i 2021.

Den finske duo vender tilbage til et felt, hvor Jacob Sevel og CMD Motorsport indtil nu har gjort rent bord i serien. Fire sejre af fire mulige er det blevet til for den stærkt kørende Sevel, mens de nærmeste udfordrere efterhånden er ved at have fundet formen.

Kampen om mesterskabets aktuelle andenplads tegner nemlig til at blive ekstremt tæt i den kommende weekend på FDM Jyllandsringen. Svenske Anton Bergström er med 71 point i tabellen nummer to – kun ét point foran Kevin Brandsborg med 70 og Magnus Taulborg med 65.

Derfor er der specielt for de tre unge talenter alt at fighte for i den kommende weekend. Femmer i mesterskabet, Nicolai Jensen fra CMD Motorsport, har indtil videre gjort en hæderlig figur i sit store skifte fra rally til banesport. Den transition er indtil videre gået godt for Jensen, som formentlig også kommer til at nyde godt af at weekendens løb ikke er på helt ukendt grund.

TIDSPLAN
Fredag:
15.05-15.25: Træning

Lørdag:
12.30-12.50: Kvalifikation
16.55-17.15: Race 1

Søndag:
15.55-16.15: Race 2

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *