Der er hård kamp i spidsen af DS3 Cuppen ved sæsonens svenske afdeling på Kinnekulle Ring. Så tæt faktisk, at de tre hurtigste kørere i kvalifikationen adskilles af lige under en tiendedel af et sekund.

Pole position gik til Eric Nilsson, der har hjemmebane denne weekend. Svenskeren viste helt fra første omgangstid, at han ville være med helt fremme, men han fik kamp til stregen af en række kørere. Den forsvarende mester Jonas Lynge var en overgang hurtigst af alle, men Nilsson svarede igen og forbedrede sin tid til 59.376, hvilket også er weekendens bedste tid.

Thomas Faraas bød i høj grad ind i topstriden – det gav pote for nordmanden, der starter fra 2. position til lørdagens løb. Foto: Niklas Majgaard

Også Thomas Faraas blandede sig i topkampen. Nordmanden viste forleden stor styrke på Rudskogen og vandt det ene heat – og alt i alt synes Faraas for alvor at have fundet sig til rette med sin DS3-racer. I hvert fald slog han andenpladsen fast med et sent forsøg, for Faraas satte faktisk først sin bedste omgangstid på syvende forsøg, mens de fleste andre landede tiderne i begyndelsen.

Mads Frederiksen, her bagerst, og Kristian Moe Sætheren, midten, starter henholdsvis som nummer fem og seks. Foto: Niklas Majgaard

Umiddelbart bag Nilsson og Farass starter Jonas Lynge, mens Kenn Bachs tidlige forsøg rakte til fjerdebedste tid – 0.324 sekund fra pole. På tredje række har vi Mads Frederiksen og Kristian Moe Sætheren, mens fjerde række er et rent svensk anliggende mellem Erik Bertilsson og Anton Bergström.

Weekendens første løb i DS3 Cup følger 15.30 og kan ses på https://sbfplay.solidtango.com/live/2018-ssk4-1.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *