Sæsonåbningen i årets DS3 Cup understregede først og fremmest, at Jonas Lynge atter er stærkt kørende i år. Men noget, der gjorde sig gældende ved sidste års afdeling på Ring Djursland er, at den kuperede og tekniske bane altid er garant for et par overraskelser.

I fjor gav særligt finaleløbet fuld spænding for pengene, da Filip Sandstrøm tog sin første sejr i sæsonen, mens Rune Staudt og Sonny Nielsen afrundede et overraskende podie. I år er Sandstrøm og Staudt begge at finde i DTC, så det er spændende at se, hvem der kan levere årets overraskelse på Djursland.

Den skarpeste formkurve ligger med pole position og to sejre af to mulige hos Jonas Lynge, men nordjyden skal ikke vide sig for sikker. Mads Frederiksen har hjemmebane på Ring Djursland og er glad for banen. At østjyden samtidigt kommer med en andenplads fra finalen ved Jyllandsringens Åbningsløb må give Frederiksen masser af optimisme at køre på. Hold derfor godt øje med Mads Frederiksen i #44.

Også Kenn Bach havde en god sæsonstart og er aktuelt toer i mesterskabet efter to tredjepladser. Bach har store mål for sæsonen, og vil ganske givet presse på for at sikre en god pointhøst igen. Det samme gælder Kenn Bachs rival i Gravlund Cup, eller oldboysmesterskabet, om man vil. Worthmann er normalt særdeles godt kørende på Djursland, og tog senest metal med fra Djursland i 2016, hvor det blev til to andenpladser.

Som det efterhånden er en vane i DS3 Cup, så er der mange nye kørere i serien, og de fleste af dem har aldrig kørt på Ring Djursland før. Derfor bliver det også spændende at følge med i, om der er nogen, som finder rytmen hurtigt. Det sker af og til – det er sidste års finale et bevis på.

Vejrmæssigt tegner weekenden til at blive særdeles varm, men med spredte skyer. Søndagen bliver mere skyet, men det skulle holde tørt ifølge de seneste prognoser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *