Der har stået Jonas Lynge på det meste i DS3 Cuppen i denne sæson, og årets sidste kvalifikation på Jyllandsringen blev da heller ikke nogen afvigelse. På en noget kold bane satte nordjyden som den eneste i feltet en tid på under 1.17, da han med en 1.16.5-tid tog pole position.

I begyndelsen så det ellers ud til at blive en svensk pole position, da Anton Bergström for alvor viste, at han absolut har farten med sig i denne weekend. I lang tid var han hurtigst af alle, men måtte til sidst se sig henvist til en femteplads.

En safetycarperiode afbrød kortvarigt kvalifikationen. Foto: Morten Kimer

Næsthurtigst blev norske Thomas Faraas, som i kvalifikationens sidste minutter fik sat en stærk tid ind. For Mads Frederiksen blev det også en god kvalifikation, som bød på en startposition som nummer tre. Østjyden har haft en noget bølgende sæson, men her til årets sidste løb ser Frederiksen ud til at have fundet opskriften.

Fjerdehurtigst blev Kenn Bach, som fik sikret sig et fornuftigt udgangspunkt for sine podie-ambitioner. Hans nærmeste udfordrer, Kristian Sætheren, er nemlig nede som nummer ni.

Anton Bergström har fået fin fart i raceren her i slutningen af sæsonen. Foto: Morten Kimer

Femte position endte hos Anton Bergstrøm, som følges af landsmændene Isac Aronsson og Erik Bertilsson, mens Jørgen Worthmann starter som nummer otte, når det søndag går løs med første heat klokken 10.35.

Søndagens to løb kan følges på livestream og på TV2 Sport – første heat er 10.35, mens finalen køres klokken 14.10.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *