Den tidligere Special Saloon- og DEC-kører Martin Kiil skifter til Citroën DS3 Cup i 2016.

Hjørring-køreren skifter dermed fra Peugeot i DEC til Citroën i mærkeklassen i 2016, men det bliver mere end et skifte fra én fransk bil til en anden.

– Det bliver nyt for mig at køre med turbo, så det iver en stor udfordring. Det ser ud som om der er hård konkurrence i klassen, så jeg har sat mig realistiske mål for den kommende sæson, siger køreren, der tog en samlet tredjeplads i klasse 1 for Gr. N-biler i DEC 2015.

– Jeg sigter mod at lande midt i feltet, det er mest realistisk. Jeg har ikke prøvet bilen endnu, da den er ved at blive renoveret. Men jeg kan altid geare lidt op for forventningerne, hvis jeg sigter for lavt, siger Martin Kiil videre.

I øjeblikket ser det ud til, at Citroën DS3 Cup-feltet stiller med mellem 15 og 20 biler i den kommende sæson, så det måske lidt forsigtige mål fra Kiil peger mod placeringer omkring top 10.

– Det ser ud til, at det er en rigtig sjov klasse, som giver godt race for relativt små penge, så jeg glæder mig til at komme i gang, slutter han.

Den endelige løbskalender for 2016 for Citroën DS3 Cup ligger endnu ikke helt fast, men alt peger på sæsonpremiere på FDM Jyllandsringen den 23.-24. april.