DS3 Cup er tilbage på Jyllandsringen efter et års pause – og det samme er serien. I juni vendte serien tilbage til dansk asfalt med det, der blev lidt af et Jacob Sevel-show.

Pole og to sejre blev facit for 2019-sølvvinderen, som fik sat en streg under ambitionerne for 2021 i den gul/sorte #666. For mens Sevel fortsatte hvor han slap inden corona aflyste 2020-sæsonen, så rummer DS3 Cup i år en række nye, spændende navne som på Ring Djursland fik de første løbskilometer i bilerne.

Og i kraft af at Jyllandsringen for mange er væsentligt bedre kendt territorium end Ring Djursland er det, så bliver det også spændende at se, hvad de nye navne i DS3 Cup kan diske op med i den kommende weekend.

Anton Bergström kom på Ring Djursland godt igen efter kvalifikationen blev ødelagt af en teknisk defekt. Foto: Boxengasse

På Djursland viste svenske Anton Bergström god stabilitet med to tredjepladser efter kvalifikationen mislykkedes fuldstændigt. En teknisk defekt kostede Bergström alle muligheder for at sætte et ordentligt bud på en tid, og han startede derfor bagerst i det på Djursland syv biler store felt.

Men da starten gik, fik han bragt sig godt frem – og svenskerens mål må nødvendigvis være at binde hele weekenden bedre sammen denne gang, for farten manglede han bestemt ikke.

Der kommer i øvrigt flere biler til start i denne weekend, hvor blandt andre Knut Eirik Knudsen har meldt sin ankomst. Nye og strammere corona-restriktioner har derimod forhindret finsk deltagelse fra Jaako Louhi og Linda Vekka, men de håber at vende tilbage til serien snarest muligt.

Magnus Taulborg viste gode takter på Ring Djursland, men døjede undervejs lidt med teknikken. Foto: Boxengasse

Blandt seriens nyeste navne var det Magnus Taulborg og Kevin Brandsborg, der lagde bedst ud på Djursland. De to har tidligere duelleret i Aquila Synergy/FDM Sport, og i DS3 Cup ramler de sammen igen. De tog en andenplads hver på Djursland, og var det ikke for tekniske problemer for Taulborg i det sidste heat på Djursland, så havde han formentlig også haft muligheden for at følge op.

Med andre ord er der lagt op til en ny, spændende weekend i Danmarks hårdeste mærkeklasse, hvor feltet fortsat er mærket af rejserestriktioner – men det begynder stille og roligt at tage form.

Program:
Lørdag:
10.10: Træning (20 minutter)
15.20: Kvalifikation (20 minutter)

Søndag:
10.30: Heat 1
15.45: Heat 2

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *