DS3 Cuppen er tilbage på Jyllandsringen ved Grand Prix Danmark, og lørdagens kvalifikation blev weekendens første prøve på styrkeforholdet i serien. Et godt stykke tid så det ud til, at Mads Frederiksen skulle starte lørdagens løb forrest, men i de døende minutter blev hans bedste tid overgået af Jonas Lynge.

Lynge kørte i øvrigt som den eneste under 1.17. I anden række er der to svenske biler. Eric Nilsson holder fast i det gode momentum, han har haft i de seneste løb, mens Anton Bergström ser ud til at have fundet farten efter et par løb, hvor ærgerlige tekniske defekter har kostet svenskeren dyrt. Med fjerdebedste tid ser det lovende ud for Bergström.

I tredje række er det Erik Bertilsson som nummer fem og Kristian Moe Sætheren som nummer seks – mens top otte afrundes af Isac Aronsson og Jesper Thomsø.

Kvalifikationen blev undervejs afbrudt af et mindre uheld fra en af bejlerne til det samlede podie, nemlig Kenn Bach. Nordjyden spandt af banen og endte i gruset, hvilket kostede en kedelig startposition som nummer 15.

Lørdagens heat i DS3 Cup flages i gang klokken 12.35, mens søndagens finale køres søndag eftermiddag klokken 14.45.

Lørdagens løb kan livestreames gratis her:
https://www.youtube.com/watch?v=lFmDJPAG4nI

Mads Frederiksen viste lørdag formiddag meget lovende takter i kvalifikationen til Grand Prix Danmark. Foto: Morten Kimer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *