Det er blevet besluttet at sæsonpremieren rykkes på grund af situationen omkring Coronavirus i Danmark. Af den grund flyttes Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen frem til den 2-3. maj.

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen udskydes i to uger fra 18-19. april til 2-3. maj på grund af Corona-epidemien.

– Vi beklager naturligvis de gener, det medfører for både tilskuere og deltagere, men vi ser på situationen med alvor og følger myndighedernes anbefalinger. Kalenderen for motorsport i Danmark involverer mange parter, men med de nye datoer er det lykkedes stadig at have tilstrækkeligt med luft mellem de forskellige løb, siger Betina Engholm, afdelingschef på FDM Jyllandsringen.

Forventningen fra FDM Jyllandsringen er, at det ikke bliver nødvendigt at udskyde premieren yderligere – men man følger udviklingen tæt:

– Tilskueres og deltageres helbred er selvfølgelig vigtigst, så vi følger situationen og er klar til at træffe de nødvendige forholdsregler, hvis Corona-krisen fortsætter, siger Betina Engholm.

Allerede købte tilskuerbilletter til Åbningsløbet er i øvrigt gyldige på de nye datoer, men kan refunderes ved henvendelse direkte til FDM Jyllandsringen.

Nærmere info om DS3 Cuppens testdag den 6. april vil følge snarest.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *