De, der har deres gang på de danske baner, kender helt sikkert Andreas Top og hans hvide Suzuki Swift fra Yokohama 1600 Challenge. Her har Andreas Top i de seneste to sæsoner været at finde, men i år skal der ske noget nyt, mener sønderjyden. Derfor har han taget springet og indkøbt en Citroën DS3 Cup-racer til i år.

Andreas Top forventer sig meget – både af den nye bil, men også af mærkeklassen generelt. DS3 Cup er nemlig en klasse, Andreas Top forbinder med tætte dueller og hård konkurrence:
– Det bliver spændende at køre under helt ens forhold. Det lægger lidt mere pres på den enkelte kører, men sådan skal motorsport jo også være! Jeg forventer at kunne gøre god brug af mine erfaringer fra 1600 Challenge i DS3 Cuppen, forklarer han.

Målet for sæsonen er også klart for Andreas Top, der sidste år indtog en samlet fjerdeplads i Yokohama 1600 Challenge:
– Jeg kører altid for at vinde, men mit mål for sæsonen er at ende i top tre, forklarer han.

Andreas Top 2

Andreas Top og resten af teamet har travlt med at få bilen klar. Her er et hurtigt kig på Andreas’ nyindkøbte Citroën DS3 Cup.

Familieteamet fortsætter

Med ny bil i garagen kunne man fristes til at tro, at flere ændringer var på vej. Det er imidlertid ikke tilfældet hos Andreas Top, der fortsætter med sit familieteam i DS3 Cuppen.
– Vi ser motorsport som en familieting hos os, så teamet udgøres fortsat kun af min far og lillebror. Sådan har det været længe – det er ikke det største team i klassen, men vi arbejder godt sammen, og vi har det sjovt. Sådan bør det også være, synes vi.

Forberedelserne er i fuld gang, og bilen, der i 2013 blev kørt af Niklas Dahl Knudsen, er ved at få en større omgang. Lige nu bliver bilen malet, men også det mekaniske skal Andreas Top og resten af familieteamet have tjekket efter, inden det går løs med de to DS3 Cup testdage den 21. og 23. marts på Jyllandsringen.

 Årets første løbsweekend køres også på Jyllandsringen – det sker den 23. og 24. april.